Treneri

Vasily Kljusa

Vasyl je magistar ekonomije i kineziologije koji je doselio u Hrvatsku prije desetak godina iz Ukrajine, u kojoj je boks itekako popularan. Ukrajinska škola boksa izuzetno je cijenjena u zemljama poput naše gdje boks nije toliko razvijen. Vasyleva uloga je izuzetno važna. On je odgovoran za Vaše zdravlje, eventualne ozljede zadobivene nepravilnim vježbanjem ili nedovoljnim zagrijavanjem. Odgovoran je za Vaše rapoloženje i za Vaše rezultate. Osim stručnosti, Vasyl je i dobar psiholog koji će naći način da Vas motivira. Obratite se s povjerenjem stručnom treneru Vasylu u Anatomskoj centrali i dogovorite svoj prvi besplatni sat treninga. Sretno!

Mirsad Memić

U trenerskom poslu imam dugogodišnje iskustvo. Bavio sam se u mlađim kategorijama košarkom, a u kasnijoj dobi sportovima izdržljivosti poput trčanja na duge pruge i triatlona. Završavao sam uspješno mnogobrojne polumaratone, multisport utrke i maratone. Dvostruki sam Ironman triatlonac i aktivan sportaš.

Znanje sam stekao na Kineziološkom fakultetu, smjer Kondicijska priprema sportaša. Olimpijsko dizanje utega mi je strast te sam se usmjeravao u tom pravcu. Učio sam i usavršavao se kod najboljih poput Dmitry Klokova, svjetskog prvaka u dizanju utega, a vi sada možete učiti od mene u Anatomskoj Centrali utorkom i četvrtkom u 17 sati.

Štefan Blažević

Prošao sam treninge boksa, aikida i krav mage. Uz borilačke sportove i vještine, trenirao sam i crossfit. Ipak, uvijek sam se vraćao boksu. Tamo sam naučio kako podići radnu temperaturu, pa ću vas nerijetko iznenaditi raznim vrstama treninga (Iako će vam se činiti da me mrzite, zapravo ćete me voljeti.)

Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18h družite se sa mnom na Military Drill-u.

Đeni Prevedan

Nakon aktivnog treniranja ritmičko sportske gimnastike, završila sam Kineziološki fakultet s usmjerenjem kineziterapije. Dugo sam radila kao trenerica iste i kao profesorica tjelesne i zdravstvene kulture u osnovnoj školi.

Po završetku rada kao trenerica ritmičko sportske gimnastike, educiram se za pilates body instruktoricu. Istovremeno radim kao trenerica fitness pilatesa i rehabilitacijskog pilatesa već dugi niz godina te se kontinuirano usavršavam u struci. U Anatomskoj Centrali se možete družiti sa mnom na Cardio Pilatesu utorkom i četvrtkom u 20 sati.

Antonela Zečić

Završila sam višu trenersku na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, smjer fitness, a ove godine sam upisala i fizioterapiju. Bavila sam se plesom od malena. Osim plesa, bavila sam se također skijanjem i klizanjem.

Nakon plesa sam se pronašla, i trenutno se pronalazim u teretani, točnije u bodybuildingu. U Anatomskoj Centrali vodim Body Toning i Pro Ski Up treninge te iako osobno ne volim cardio, na mojim treninzima ga nećete izbjeći.

Nenad Čerepinko

Rođen sam i živim u Zagrebu. Cijeli život mi je obilježen glazbom, s jedne strane kroz muzičku naobrazbu i glazbene aktivnosti, a s druge strane vezan sam uz ljubav prema prirodi i kroz veći dio života vrijeme provodim u rekreativnom trekingu.

Vođen posebnim simpatijama prema latino glazbi i plesanjem Latina/parovi, tijekom 2011. godine otkrio sam veliku strast prema Zumbi. Iste godine počinjem s intenzivnim treninzima i odlukom da dugogodišnju ljubav prema glazbi pretvorim u konkretan pokret kroz interesantan aerobni trening te se tada počinjem time ozbiljno i aktivno baviti.

Početkom 2013. sam dobio licencu za Instruktora Zumba ® Fitness-a te sam iste godine dobio i dodatnu licencu za prošireni program (B2) u odnosu na Basic. Tijekom 2014. godine završio sam “Zumba ® Pro-skills ”, a 2015. godine dobio sam licencu za instruktora “Zumba ® Toning ” koji je još jedan zasebni program.

Istovremeno sam se stručno usavršavao kroz e-learning u području “Zumba ® Core” i “Brazil”, a i nizom drugih on-line edukacija koje su bile dostupne proteklih dvije godine.

Radi upotpunjavanja potrebnih znanja, 2015. kompletirao sam školovanje kod učilišta “Magistra” za “Instruktora grupnog fitnessa uz glazbu”.Također, uredan sam član ZIN™ Organizacije, sa važećom licencom i sa višegodišnjim

iskustvom vođenja grupnih treninga Zumba ® Fitness-a koje odrađuje s posebnom ljubavlju i strašću.

Sve certifikate možete pogledati na sljedećoj stranici:

https://www.zumba.com/en-US/profile/nenad-cerepinko/673048

Katarina Ivšac

Individualna sam i grupna fitness trenerica sa završenim Kineziološkim fakultetom u Zagrebu.

Petnaest godina atletike naučilo me upornosti i neodustajanju. Svoje znanje i iskustvo koje gradim u fitnessu posljednjih pet godina sa zadovoljstvom ću podijeliti s vama ponedjeljkom, srijedom i petkom na Jutarnjem treningu u Anatomskoj Centrali. Vidimo se na uvijek inovativnim i zabavnim treninzima u 7 sati ujutro.

Započni svoj dan pun energije!

Luka Pavković

Završio sam višu trenersku na Kineziološkom fakultetu Zagreb, smjer Kondicijska priprema sportaša. Radio sam i radim s individualnim sportašima i rekreativcima, a u zadnje dvije godine radim individualne treninge.

U Anatomskoj Centrali vodim Jutarnji trening, kružni trening s rekvizitima za buđenje i pripremu organizma i tijela za radni dan.

Ivan Zubić

Sportom se bavim od malih nogu, točnije nogometom, skijanjem i fitnessom.

Završio sam specijalistički studij na kineziološkom fakultetu, smjer nogomet.

U Anatomskoj Centrali obavljam funkciju voditelja fitness centra te radim individualno sa sportašima i rekreativcima.

U nogometu radim kao glavni trener seniora u NK Mladost Zabok (4. HNL Središte Zagreb).

Nastavljam se obrazovati putem raznih seminara kako bi moje trenersko znanje bilo na razini potreba mojih klijenata.

Jutarnji trening

link

Military Drill 2

link

Body Toning

link

Cardio Pilates

link

Zumba

link

Pro Ski Up

link

Weightlift

link

Military Drill 1

link