CARDIO PILATES + TRAMPOLIN

UTO, ČET
20h
€40,00 (301.38 kn)

Cardio trenig koji se izvodi na trampolinu i body pilates koji podrazumijeva više zglobne pokrete te automatski aktivira više mišićnih skupina nego pri običnim jednostavnim vježbama koje se uzastopno ponavljaju.
Trening koji je prije svega zabavan, raznovrstan i vrlo motivirajući.

Vježbe na trampolinu osim što utječu na poboljšanje cardio respiratornog sustava (utječu na bolju cirkulaciju i prokrvljenost svih organa , smanjenje potkožnog masnog tkiva…) ne opterećuju zglobne strukture, pokreću cijeli limfni sustav ( utječu na smanjenje celulita zbog međustanične mikro masaže), relaksiraju i zabavne su.

U kombinaciji sa body pilates vježbama istezanja i snaženja u drugom djelu treninga, dobit će te savršen trening za vašu savršenu i prije svega zdravu posturu. Na treningu se razvijaju sve motoričke sposobnosti.
Trening je pogodan i za rehabilitaciju, nakon određenih povreda i bolesnih stanja, te sve ostale koji imaju volju za kontroliranim vježbanjem i druženjem pod vodstvom stručno educirane trenerice.

Na treninzima postoji mogućnost prilagodbe vježbi individualnim potrebama, obzirom da vježbe na treningu osmišljava sama trenerica, na temelju dugogodišnjeg iskustva.

Jutarnji trening

link

Military Drill 2

link

Body Toning

link

Cardio Pilates

link

Zumba

link

Pro Ski Up

link

Weightlift

link

Military Drill 1

link