Programi

Military Drill 1

PON, SRI, PET
16:45h
250kn

Izbaci stres odmah nakon posla.

Jutarnji trening

PON, SRI, PET
07:00h, 08:00h
250kn

Jutarnji trening koncipiran je kao kružni trening s rekvizitima, fat burning trening. Vježbanje u grupi pod profesionalnim vodstvom našeg trenera Luke pripremit će Vaše tijelo za novi radni dan.

MILITARY DRILL 2

PON, SRI, PET
18h
250kn

Ako zaista želite izgledati dobro, a da pri tome vaši misici imaju funkcionalnost, izdržljivost, fleksibilnost onda je MILITARY DRILL program za vas. Trening izrazito visokog intenziteta.

BODY TONING

PON, SRI, PET
19h i 20h
250kn

Ako želite program kojim ćete se dobro preznojiti, vidno učvrstiti svoje tijelo, povećati izdržljivost i snagu cijelog tijela, onda je Body Toning ono što Vam treba!

CARDIO PILATES + TRAMPOLIN

UTO, ČET
20h
300kn

Cardio trenig koji se izvodi na trampolinu i body pilates koji podrazumijeva više zglobne pokrete te automatski aktivira više mišićnih skupina nego pri običnim jednostavnim vježbama koje se uzastopno ponavljaju.

Total Body Workout

PON, SRI
19h
250kn

Kompletni trening visokog intenziteta koji tretira sve motoričke sposobnosti:
snagu, koordinaciju, eksplozivnost, brzinu i izdržljivost.

Kombinacijom kardio treninga, vježba sa vlastitom težinom te sa opterećenjem, elementima gimnastike i atletike kroz funkcionalne treninge prepuštamo se izazovu da pomičemo granice iz dana u dan.

PRO SKI UP

UTO, ČET
19h i 20h
350kn

Ovaj fantastičan i zanimljiv sistem treninga jedinstven je u svijetu! Kreiran je upravo u našoj radionici. Ovdje, u Anatomskoj centrali!

Uz veliku potrošnju energije, u vrlo kratko vrijeme ovim ćete programom učvrstiti stražnjicu, noge, trup, ruke, prsa i rameni pojas te utjecati na smanjenje potkožnog masnog tkiva!!! Vježbati mogu doslovno svi. Djeca, mlađa, srednja i starija dob!

WEIGHTLIFT GRUPA

UTO, ČET
17:30h
300kn

Uz stručan nadzor naučite osnove olimpijskog dizanja utega uz pravilna izvođenja pokreta poput mrtvog dizanja, čučnjeva, potisaka i veslanja.

ZUMBA

PON, SRI, PET
21h
280kn

Zumba je plesni fitness program koji ce vas kroz trening kondicije i snage uz latino ritmove i odlicnu zabavu brzo dovesti u formu.